Den første spilleautomat blev opfundet i 1895 af Charles Fey i USA i delstaten Californien. Han kaldte Liberty Bell-enheden, designet med niveauer og bageste.

Liberty Bell første spilleautomat

Computeren havde tre roterende hjul, der ligner et billede af slotkortene. Hjulene havde særpræg, at hver hjul havde et billede af en ødelagt spilleautomat. Spillet blev spillet ved at flytte håndtagene til siden af ​​maskinen. Hvis spilleren skulle vinde spillet, ville hjulene dreje, og hvis de stoppede med Liberty Bell på samme linje, ville spilleren vinde en 50 cent jackpot. Teknologi har spredt sig hurtigt til mange andre dele af verden, og spilleautomaternes historie er begyndt.

Frugtmaskiner

Spilleautomater blev forbudt i mange stater i Amerika i 1902. Dette førte til en anden nyskabelse i spilleautomaten kendt som en frugtmaskine. I stedet for at spille kort, erstattede de dem med frugtbilleder i frugtmaskinen. Folk nød stadig sjovet ved spilleautomaten, hvis det drejede sig om, og frugtbillederne stod op på en linje, ville spilleren vinde en pakke tyggegummi. Dette er roden til et frugtmaskinnavn, der hidtil er blevet brugt meget i Det Forenede Kongerige.

Spilleautomaten blev manuelt betjent hele denne tid. De blev kontrolleret ved at skubbe håndtaget til siden af ​​maskinen. Faktisk har denne bevægelse fået spillerne til at tro, at de faktisk har kontrol over spillet. Denne mekanisme varede ikke længe og begyndte langsomt at komme videre. Navnet blev ændret til en enarmet bandit; dette var den håndtag, der blev brugt af spillerne til at kontrollere spillet.

Ny spilleautomatteknologi

Moderne teknologi blev introduceret til spilleautomater, og en elektromekanisk maskine blev opfundet i 1960. Resultaterne stoppede ikke der før i 1980; de elektromekaniske maskiner blev erstattet af elektriske spilleautomater, der brugte den ægte elektriske strøm genereret ved hjælp af mikroprocessorer. På grund af dette fremskridt inden for spilleautomatteknologi har det skabt en chance for at satse store væddemål, hvilket betyder, at høje udbetalinger er blevet aktiveret. Maskinen blev populær over hele verden, og du kunne let se en spilleautomat i næsten enhver fritidsklub. Hvad der gjorde disse maskiner endnu mere populære var introduktionen af ​​en tilfældig talgenerator.

Online spilleautomater introduceres

Det vigtigste skift i spilleautomaternes historie er oprettelsen, da den første er fremkomsten af ​​online spilleautomater. De fleste mennesker i verden i dag nyder det sjove ved at spille spilleautomater spil komfortabelt i deres hjem via bærbare telefoner og så videre. Online slots har de samme funktioner som fysiske maskiner. Spilleautomaterne er nu velkendte og bidrog med over en million dollars i rigtige penge ud af 50 cent i 1895.